Εταιρεία

Προφίλ Εταιρείας

En.Dy.Con. Καλαματιανός Ι.Κ.Ε.

Με πορεία που ξεπερνά τα 25 χρόνια η εταιρεία μας έχει διαγράψει τη δική της επιτυχημένη πορεία στον χώρο της κατασκευής ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Η εταιρεία ιδρύεται το 1991 με την επωνυμία “Air – Dynamics” από τον Ι. Καλαματιανό, Μηχανολόγο Ηλεκτρολόγο ΕΜΠ (επί δεκαετία Δ/ντης Έργων και Πωλήσεων της Ιντερκλίμα ΑΒΕΕ). Πριν από έναν χρόνο η εταιρεία εξελίχθηκε σε “ENDYCON Καλαματιανός ΙΚΕ” και έχει ως κύριο αντικείμενό της τη μελέτη, κατασκευή εφαρμογών ψύξης – θέρμανσης και εμπορία σχετικών μηχανημάτων.

Στον κατάλογο με τις κατασκευές της εταιρείας περιλαμβάνονται πολλά ιδιωτικά και δημόσια κτίρια γραφείων, τράπεζες, χώροι συγκέντρωσης, βιομηχανίες κλπ.

Δραστηριότητα της εταιρείας

Ο τομέας κύριας δραστηριότητας της εταιρίας μας είναι η ψύξη – θέρμανση και αερισμός σε κτίρια γραφείων, κατοικίες ξενοδοχεία, βιομηχανίες και ειδικούς χώρους, όπως εργαστήρια, χώροι παραγωγής φαρμάκων καθώς επίσης και τηλεοπτικά ή ραδιοφωνικά στούντιο.

Με άρτια οργάνωση η εταιρεία μας συνδυάζει την εξειδίκευση του τεχνικού της προσωπικού με τη δυνατότητα πλήρους τεχνικής υποστήριξης τόσο στο στάδιο της εγκατάστασης όσο και στη συνέχεια με ολοκληρωμένο service και άλλες υπηρεσίες προς τους πελάτες της.

Στη φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών. Οι πελάτες μας βρίσκουν μοναδική εξυπηρέτηση σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο με την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων και πλήρους τεχνικής υποστήριξης.

Τι προσφέρουμε

Έχουμε μια μακρά και περήφανη ιστορία δίνοντας έμφαση στα κοινωνικά και οικονομικά αποτελέσματα του περιβάλλοντος

Ολοκληρωμένα έργα 80%
Ευχαριστημένοι πελάτες 98%
Ώρες εργασίας 100%
Συνεργασίες στον κόσμο 92%

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Δυναμικό της εταιρείας

Στο δυναμικό της εταιρείας ανήκουν μηχανολόγοι – μηχανικοί με μεγάλη εμπειρία και γνώσεις στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών έργων και ειδικά του κλιματισμού.

Η παρουσία τόσο εξειδικευμένου προσωπικού σε συνδυασμό με τη μελέτη και εκτέλεση έργων από την ομάδα των τεχνικών της εταιρείας μας θεωρείται ως πρωταρχικό προσόν και εγγύηση για την ανάληψη της συνολικής ευθύνης αλλά κυρίως της επιτυχούς ολοκλήρωσης των έργων.

Τα γραφεία μας

Επιδαύρου 53 Β, Χαλάνδρι,
Τ.Κ.: 15233